Smink – Nagy Patrícia Beauty

Smink

A sminkeket kizárólag professzionális alapanyagokkal készítem el, legfőképpen amerikai márkákkal dolgozok. Kedvenceim között szerepel az Estee Lauder, a Mac Cosmetics illetve az Anastasia Beverly Hills márkák. Prioritást élvez nálam, hogy a sminked minél tartósabb legyen és akár egy átbulizott este is tökéletes maradjon. Ennek tükrében használom és építem fel az anyagokat, illetve ez alapján javaslom személyre szabottan a smink stílusát is, az eseményhez és az arcodhoz.

(A sminkre, ha teheted kérlek smink nélkül érkezz, a teljes smink lemosásáért külön díjat számolok fel.)

Nappali smink:
Időtartama: 1 óra
Ez a természetesebb végeredmény, egy kevés bőrfénnyel meghagyva készül el, leginkább mindennapi, vagy business fotózásokra javaslom, vagy olyan előadás tartása előtt, ahol szeretnéd, ha önmagad maradnál, de mégis tökéletes bőrképed maradjon.

Alkalmi smink:
Időtartama: 1,5 óra
Ez már sokkal erőteljesebb, élénkebb, általában füstös smink, kombinálva csillogással, illetve szatén fénnyel. Ebben az esetben lehet természetesebb és erősebb alkalmi hatást elérni az igényeidre szabva. Mindezt tökéletes bőrképpel, ami biztosan egész este a helyén marad. Ez a smink magában foglal tincses pillát is, ami a teljes alkalmi végeredményt és a smink volumenét adja.

Fesztivál smink:
Időtartama: 1,5 óra
Tartós tökéletes bőrkép, annyi csillogással, glitterrel és flitterrel amennyivel csak lehet, hogy tündökölhess a fesztiválokon. Tartalmazza a tincses pillát, ami biztosan feldobja a végeredményt.

Menyasszonyi smink:
Időtartama: 1,5 óra + 1 óra
Ez két sminkből tevődik össze két alkalom és előtte egy telefonos egyeztetés alapján, hogy a „nagynapodon” ragyogó pompában tündökölhess.
Az első telefonos egyeztetés során megbeszéljük az elképzeléseket, az időpontot és a helyszínt.
A második alkalom a már előre egyeztetett próbasmink időpontja, körübelül 1,5 óra, ahol részletesebben átbeszéljük mit szeretnél, az esküvő témáját, színeit és a ruhádat, hogy minden tökéletesen passzoljon, majd elkészítem neked a sminket, miközben egy tükörrel a kezedben folyamatosan átbeszéljük, hogy mi az, ami tetszik.
Az utolsó – de remélem nem az utolsó – találkozásunk pedig a nagy napon történik, ahol körülbelül 1 óra alatt elkészítem a sminkedet, a már előre megbeszéltek alapján és igény szerint. Vendégeid natúr sminkjére is sor kerül, egyenként 30 perc alatt, amiről szintén előre tudunk egyeztetni.

Egyéni smink tanácsadás:
Időtartama: 2,5 óra
Személyre szabottan a saját arcodon történik, amit egy beszélgetéssel indítunk, ahol néhány tudnivalót és trükköt árulok el neked. Átbeszéljük a legfőbb ecseteket, majd fokozatosan elindulunk az arcodon úgy, hogy az egyik oldalon én megmutatom a lépéseket, az arcod másik oldalán pedig már te gyakorolhatod is a látottakat. A tanácsadás közben folyamatos átbeszéljük, mit és miért csinálunk.

Bejelentkezés

Foglalj időpontot

   Csatlakozz a hírlevelemhez

   Hírleveleket küldök, hírekkel, tippekkel és trükkökkel. Itt nincs spam.

    Contact Us

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.