Szalonetikett – Nagy Patrícia Beauty

SZALONETIKETT

 

Annak érdekében, hogy számodra a legtökélesebb szolgáltatást tudjam nyújtani, hogy te is jól érezd magad nálam, kérlek tartsd be a következő szabályokat:

Abban az esetben ha tudatmódosító szer hatása alatt vagy, a te érdekedben halasszuk el a kezelésedet és kérlek tájékoztass, hogy egy másik időpontot tudjunk keresni neked. Ez esetben a következő lemondási feltételek – s kérések – lépnek érvénybe:

Kedves Vendégem, ha valami okból meghiúsul a találkozónk, legalább 48 órával az időpontod előtt szólj nekem, ha pedig rosszul érzed magad, beteg vagy akkor ezt legalább 24 órával az időpont előtt jelezd. Amennyiben nem értesítesz, és nem jelensz meg a szolgáltatáson akkor a következő kezelésnél 50%-os felárat számolok.

Késés:
Abban az esetben ha a kezelésre nem érkezel meg a megbeszélt időpontra, késésed időtartalmával le kell rövidítenem a kezelésedet, mert az utánad érkező vendégekre is tekintettel kell lennem

A szalon tömegközlekedéssel és autóval egyaránt kényelmesen megközelíthető. Az Oktogontól csupán 8 perc séta, de ha M1 metróval jössz, mindössze 5 perc.
Autóval az utcán tudsz parkolni, és felhívom a figyelmed, hogy fizető övezet, tehát hétköznapokon 8:30-18:00 között a díj 350ft/óra.

Igen. Nagyon szívesen megkínállak egy finom teával vagy egy pohár vízzel is igényednek megfelelően.

Abban az esetben, ha még vendég lenne nálam, a „csendes” rész előtti barna kanapékon tudsz leülni, s akár újságot olvasni.

Amennyiben még nem jártál nálam, általában a bejárat előtt várlak, hogy bekísérjelek. Abban az esetben, ha vendég van nálam, és az előtérben találkozol körmös kolléganőmmel, ő örömmel útba igazít, elmagyarázza hol tudsz rám várni. Ha pedig ők sincsenek elől, egyszerűen megtalálsz. A bejárattal szemben lévő leghátsó ajtó egy folyósóra, a várakozó részhez vezet, itt fogsz tudni engem megvárni és majd onnan nyílik a „csendes” rész, ahol a legelső, logómmal ellátott ajtó az enyém.

A várakozó részlegben magazinokat helyeztünk ki, melyeket bátran olvasgathatsz.

Bejelentkezni a weboldalon e-mailben vagy telefonon tudsz. Ha nem veszem fel a telefont, kérlek légy türelemmel, mert lehet, hogy vendéggel vagyok. Amint lehetőségem van rá visszahívlak, vagy e-mailt is írhatsz ebben az esetben, amire este, de legkésőbb másnap válaszolok.

Amennyiben késel, annyival kevesebb idő jut az adott szolgáltatásra, hiszen a többi, utánad érkező vendégre is tekintettel kell lenni. Ha pedig túl sokat késel, nem lesz tökéletes végeredményre se.

Érdemes 5 perccel a kezelés előtt érkezned, és ameddig nem tudlak fogadni, a várakozó részen tudsz leülni.

Sajnos kisgyermekkel nem tudsz jönni hozzám az elfoglaltságuk és a helyiség mérete miatt.
Bármennyire is szeretném, kutyával sem tudlak fogadni a helyiség tisztasága miatt.

    Csatlakozz a hírlevelemhez

    Hírleveleket küldök, hírekkel, tippekkel és trükkökkel. Itt nincs spam.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.