SZALONETIKETT

 

Annak érdekében, hogy számodra a legtökélesebb szolgáltatást tudjam nyújtani, hogy te is jól érezd magad nálam, kérlek tartsd be a következő szabályokat:

Abban az esetben ha tudatmódosító szer hatása alatt vagy, a te érdekedben halasszuk el a kezelésedet és kérlek tájékoztass, hogy egy másik időpontot tudjunk keresni neked. Ez esetben a következő lemondási feltételek – s kérések – lépnek érvénybe:

Kedves Vendégem, ha valami okból meghiúsul a találkozónk, legalább 48 órával az időpontod előtt szólj nekem, ha pedig rosszul érzed magad, beteg vagy akkor ezt legalább 24 órával az időpont előtt jelezd. Amennyiben nem értesítesz, és nem jelensz meg a szolgáltatáson akkor a következő kezelésnél 50%-os felárat számolok.

Késés:
Abban az esetben ha a kezelésre nem érkezel meg a megbeszélt időpontra, késésed időtartalmával le kell rövidítenem a kezelésedet, mert az utánad érkező vendégekre is tekintettel kell lennem

Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt megközelíthető.
A szalon nem messze helyezkedik el a Liszt Ferenc akadémiától.

Ha tömegközlekedéssel jössz:
4-6 villamossal a Király utcai villamos megállótól a leggyorsabb besétálnod.
M1-es metróval az oktogontól pedig 7 perc séta.

Autóval:
Az utcán fizetős parkolás lehetséges este 18 óráig, ugyan is azután már csak az ottani lakosok parkolhatnak a Kertész utca ezen részén.

De pár perc sétára található egy parkolóház is CARe Park néven a Kertész utca 28. Szám alatt.

Igen. Nagyon szívesen megkínállak egy finom teával vagy egy pohár vízzel is igényednek megfelelően.

Kérlek az időpontodra maximum 5 perccel előbb érkezz, mert sajnos a szalonban nincs lehetőséged várakozásra.

A szalon közvetlen környezetében több vendéglátó egység található ahol nagyon finom kávét illetve limonádét szolgálnak fel, de étkezésre is van több helyen lehetőséged.

Bejelentkezni a weboldalon e-mailben vagy telefonon, illetve Facebook vagy Instagram üzenetben tudsz. Ha nem veszem fel a telefont, kérlek légy türelemmel, mert lehet, hogy vendéggel vagyok. Amint lehetőségem van rá visszahívlak, vagy e-mailt is írhatsz ebben az esetben, amire este, de legkésőbb másnap válaszolok.

Amennyiben késel, annyival kevesebb idő jut az adott szolgáltatásra, hiszen a többi, utánad érkező vendégre is tekintettel kell lenni. Ha pedig túl sokat késel, nem lesz tökéletes a végeredmény se.

Érdemes maximum 5 perccel a kezelés előtt érkezned. Ha mégis előbb érnél a szalonhoz, ameddig nem tudlak fogadni, a közeli vendéglátó egységekben tudsz leülni.

Sajnos kisgyermekkel nem tudsz jönni hozzám az elfoglaltságuk és a helyiség mérete miatt.
Bármennyire is szeretném, kutyával sem tudlak fogadni a helyiség tisztasága miatt.

    Csatlakozz a hírlevelemhez

    Hírleveleket küldök, hírekkel, tippekkel és trükkökkel. Itt nincs spam.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.